Ljudböckerna Relationsrevolutionen och Växa – inte lyda, inspelade av maligu.

larsh

Vi har fått äran att spela in två ljudböcker av författaren Lars H Gustafsson. Här kommer en saxning från pressreleasen!

Nu släpper barnläkaren och författaren Lars H Gustafsson ljudböckerna Relationsrevolutionen och Växa – inte lyda (Norstedts) – två efterlängtade tillskott när det kommer till ljudböcker inom föräldraskap och familjeliv. Inläsare är Lars H Gustafsson själv.

I början av november finns de två ljudböckerna Relationsrevolutionen och Växa – inte lyda att hitta på samtliga ljudbokstjänster, så som Storytel, men också att köpa och ladda ner via Bokus och Adlibris.

”Jag vill gärna ha en dialog med mina läsare, och det här är ännu ett sätt att nå ut med mitt budskap. Idag är det många föräldrar som inte hinner sätta sig ner och läsa, men däremot kanske det finns möjlighet att lyssna på en bok”, säger Lars H Gustafsson.

I Relationsrevolutionen (2016, Norstedts) står mötet mellan barn och vuxen i centrum. Hur ser vi egentligen på barn? Och hur ser barnen på oss? Hur möts vi och hur påverkar vi varandra? Hur mycket skydd och lotsning behöver ett barn och hur stort inflytande är rimligt? Lars H Gustafsson presenterar tre traditionella vägar att möta olika problem, men ger sig också i kast med något så revolutionerande som att formulera en fjärde väg att möta barn.

Växa – inte lyda (2010, Norstedts) handlar om barnets rätt att vara en egen individ och hur vi som föräldrar kan lära oss förstå, uppmuntra och stötta barnet. Den varvar vardagliga situationer och hur man kan hantera dem med teoretiska kapitel om barns utveckling från anknytning till frigörelse. På ett enkelt och pedagogiskt sätt sammanfattar Lars H Gustafsson hur man får barnet att växa som människa och bli en ansvarskännande individ, samtidigt som föräldern också växer.

Ljudböckerna har producerats av Norstedts i samarbete med produktionsbolaget Maligu i Lund, och inläsare är ingen mindre än Lars H Gustafsson själv.

”Det var väldigt roligt att få läsa in böckerna själv. Det var en spännande och ny uppgift och jag är jättenyfiken på hur de kommer tas emot”, säger Lars H Gustafsson.

Finns att lyssna på Bokus, Adlibris, Storytel, Bookbeat, Nextory

Posted in Okategoriserade.